Uusi osoite

 

Muutimme!

Kauneushoitolan uusi osoite on Meritullinraitti 1 L 1, 90100 OULU. Uudet toimitilat ovat Meritullissa, keskustan ja Torinrannan sykkeessä.

Salonkimme JT Estetic palvelee samoissa tiloissa kuin Studio Huurre. Tervetuloa!

 

 

Sijainti kartalla

JT Estetic Paraatikatu 8 Hiukkavaara, Oulu

Saapuminen

Liiketilojen välittömässä läheisyydessä on runsaasti pysäköintipaikkoja. Autoranta, kirjaston takapiha, Toriparkki ja Rantakatu ovat maksullisia arkisin klo 9–18 ja lauantaisin klo 9–16. 1,30 € / 1 h (Pysäköintihinnat ja -ajat sitoumuksetta). Maksu automaattiin kolikolla tai kortilla. EasyPark, ParkMan ja eParkki mobiilisti. Easy Park -alueet: Autoranta ja Rantakatu, Kirjasto ja Tori. Maksuton Rantakadun osuus Radisson Blue -hotellin kohdalta kiekollinen, kuten vierassatama ja katuosuudet Heinäpään suuntaan. Kiekottomia parkkipaikkoja löytyy Meritullinraitista, Maunonkadulta ja Saunarannasta.

Paikallis- ja kaukoliikenteen pysäkit sijaitsevat lähellä. Virastotalon pysäkiltä on 6 minuutin kävelymatka (375 m). Paikallisliikenteen vuoroista kaikki saapuvat keskustaan. Sopivat vuorot voi hakea Oulun joukkoliikenteen reittioppaasta.

Lähin juna-asema on Oulun keskustassa, josta kävellen 15 minuuttia (1,2 km). Lentokentältä autolla 20 minuuttia. Tervetuloa!

Mikäli puhelinsoitto ei tavoita, jätä viesti, otamme yhteyttä. Soiton aikana voi olla hoito kesken. Palvelemme heti, kun olemme vapaina.

JT Estetic

Meritullinraitti 1 L 1
90100 OULU

Ota yhteyttä

Soita 040 549 5846
info (at) jtestetic.fi

JT Estetic

Uusikatu 14
90100 OULU

Ota yhteyttä

info (at) jtestetic.fi
Soita 040 549 5846

Lähetä viesti

jtestetic.fi

11 + 12 =