Kauneuspalvelut & esteettiset hoidot

Hoidot tekee aina kauneudenhoidon ja terveydenhuollon ammattilainen. Huomioimme aina yksilölliset asiakastoiveet.

Kauneuspalvelut

Luonnollisia, ehostavia kauneuspalveluita. Aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

kestolakkaukset, ibx-kynsihoidot
kestolakkaukset, ibx-kynsihoidot

Ihonhoidot

Kemialliset kuorinnat. Kaikkiin kemiallisiin kuorintoihin kuuluvat: alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, naamio ja loppuvoiteet. 

Avaa / sulje esittelyt klikkaamalla otsikkoa tai + merkkiä.

Kemiallinen kuorinta epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle
Epäpuhtaan ihon happo. Tämä happo on sekoitus salisyyli ja atselaiinihappoa. Hyvä happo rasvaiselle iholle. Tasoittaa ihoa ja pienentää huokosia. Sopii myös akneiholle. Sopii tehdyksi kaikkina vuodenaikoina. Parhaan tuloksen saamiseksi suositellaan sarjahoitona noin 14-24 vrk välein 3-5 kertaa riippuen ihon kunnosta. Hoitosuositus katsotaan hoitolassa.
Kemiallinen kuorinta herkälle iholle
Arginiinihappoa sisältävä kuorinta. Herkälle, ohuelle iholle. Sopii esim., jos sinulla on ruusufinni (rosacea). Kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Palauttaa ihon luonnollista elastisuutta ja tasoittaa sekä kirkastaa ihoa. Neutralisoi vapaita radikaaleja iholta. Sopii tehdyksi kaikkina vuodenaikoina. Parhaan tuloksen saamiseksi suositellaan sarjahoitona noin 14-24 vrk välein 3-5 kertaa riippuen ihon kunnosta. Hoitosuositus katsotaan hoitolassa.
Kemiallinen kuorinta ikääntyvälle iholle
Ferula eli kanelihappoa sisältävä kuorinta. Anti-aging -happo. Ehkäisee pieniä pintajuonteita, edistää ihon kollageenin ja elastiinin muodostumista. Vaalentaa pigmenttimuutoksia iholla. Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Sopii tehdyksi kaikkina vuodenaikoina. Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja uv-säteiltä. Parhaan tuloksen saamiseksi suositellaan sarjahoitona noin 14-24 vrk välein 3-5 kertaa riippuen ihon kunnosta. Hoitosuositus katsotaan hoitolassa.
Kemiallinen kuorinta kosteutta ja kiinteyttä kaipaavalle iholle
Maitohappoa sisältävä kuorinta kosteutta ja kiinteyttä kaipaavalle iholle. Edistää kollageenin ja elastiinin muodostumista. Häivyttää pieniä pintajuonteita. Kosteuttaa intensiivisesti ja pehmentää ihon pintaa. Tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Sopii tehdyksi kaikkina vuoden aikoina. Parhaan tuloksen saamiseksi suositellaan sarjahoitona noin 14-24 vrk välein 3-5 kertaa riippuen ihon kunnosta. Hoitosuositus katsotaan hoitolassa.
Kemiallinen kuorinta epäpuhtaalle iholle
Mantelihappoa sisältävä kuorinta. Syväpuhdistava, puhdistaa ihohuokosia ja ehkäisee mustapäiden muodostumista. Sopii epäpuhtaalle ja akneiholle. Antibakteerinen. Kuorii ihon hellävaraisesti. Tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Edistää kollageenin ja elastiinin muodostusta ihossa. Hellävarainen happo sopii tehtäväksi kaikkina vuodenaikoina. Parhaan tuloksen saamiseksi suositellaan sarjahoitona noin 14-24 vrk välein 3-5 kertaa riippuen ihon kunnosta. Hoitosuositus katsotaan hoitolassa.
V Carbon System
 • V Carbon System-hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä kasvihiiltä, happoja, antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottava Gabelliinaa.
 • Hoidossa yhdistyvät puhdistava aktiivihiilijauhe sekä tehokas ihoa kuoriva seos manteli-, maito-, feruliini- ja glykolihappoa. V Carbon on rikastettu inkivääri- ja lakritsiuutteella, jotka ovat antioksidanttisia, tulehdusta ehkäiseviä ja ihoa rauhoittavia raaka-aineita.
 • Lisäksi V Carbon sisältää innovatiivisen molekyylikompleksin, Gabelliinan, joka tiivistää ja kohottaa ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti.
 • Hoito sopii erityisesti ikääntymisen merkkeihin, arville, suurentuneille huokosille, veltostuneelle ja löysälle iholle, epätasaiselle ja samealle iholle. Ihosta tulee silminnähden napakampi, kiinteämpi, kirkkaampi.
 • Jo yhdellä hoitokerralla saavutetaan tuloksia. Parhaat tulokset saadaan 3 hoidon sarjana 2 viikon välein.

 
Kemialliset kuorinnat -ohje

Happoja on käytetty ihonhoidossa kauan ja ne ovat erittäin tehokas ja turvallinen hoitomuoto. Käyttämäni hapot ovat all season -happoja, mutta mikäli olet lähdössä ulkomaille, on suositeltavaa pitää kaksi (2) viikkoa väliä ennen suoralla auringolle altistumista. Voimakkaammille hapoille suositeltavaa pitää jopa neljä (4) viikkoa.

Jälkihoito-ohjeet:

Kuorinnan jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia:

 • punoitus,
 • hilseily hoitoa seuraavan viikon aikana,
 • kutina,
 • kihelmöinti.
 • On myös mahdollista ettei edellisia tuntemuksia ilmene lainkaan.

Reaktiot ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä viikon kuluessa. Laadukkaan kosteusvoiteen käyttäminen lievittää sivuoireita ja lyhentää oireiden kestoa. Ihon hyvä kosteuttaminen on tärkeää happohoidon jälkeen.

Vältä koskettelemasta hoitoaluetta seuraavan tunnin aikana. Vältä mekaanisia kuorintoja hoitosarjan aikana tai sen ajan, kun iho toipuu hoidosta.

Älä altista käsiteltyä aluetta kuumuudelle (solarium, suora auringonpaiste, kuuma sauna) tai liialliselle kylmyydelle hoitosarjan aikana. Vältä myös raskasta fyysistä rasitusta 24 tuntia kuorinnan jälkeen.

 

Tiedoksi
 • Ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan mahdolliset allergiat tai esteet hoidolle. Kuitenkin aina voi olla jollekin allerginen tai saada allergisen reaktion tietämättä allergian aiheuttajaa.
 • Sinun ei tarvitse itse tietää, mikä hoito sinulle sopii parhaiten. Voit varata maksuttoman konsultaatioajan ennen oikeaa hoitoaikaa, jossa kartoitamme tilanteesi ennen varsinaista hoitoa.

Dermaplanning

Avaa / sulje esittelyt klikkaamalla otsikkoa tai + merkkiä.

Dermaplanning
Hoidossa poistetaan ihon pintakerroksen kuollutta ihosolukkoa siihen tarkoitetun veitsen avulla. Hoito poistaa myös untuvaisen velluskarvan. Karvan kasvu ei nopeudu tai vahvistu käsittelystä, vaan se kasvaa pikku hiljaa samanlaisena takaisin. Kun iho on kuorittu ja velluskarva poistettu hoidon jälkeen, meikki levittyy tasaisemmin ja kotona käytetyt hoitotuotteet pääsevät imeytymään paremmin ihoon, kun pinnalla ei ole esteenä kuollutta ihosolukkoa. Epäpuhtauteen taipuvainen iho pääsee puhdistumaan hoidon jälkeen.
 
Hoidon edut: 
 • Ihosta tulee kuulas ja kirkas,
 • auttaa pigmenttimuutoksiin,
 • edistää kollageenin tuotantoa,
 • tasoittaa ihon sävyä.
 • Meikki levittyy tasaisemmin iholle ja
 • hoitavat tuotteet pääsevät paremmin imeytymään syvemmälle ihoon.
 • Hoito on turvallinen ja kivuton.
 
Tehdään terveelle ja ehjälle iholle. Mikäli sinulla on ihossa tulehdus tai aktiivinen akne hoitoa ei suositella tehtäväksi. 
 
Jälkihoito: voit jatkaa normaalisti arkea. Suojakertoimen käyttö on suositeltavaa. Hoidon voi tehdä noin kerran kuukaudessa. 
 
Dermaplanning-hoitoon voi yhdistää myös kemiallisen kuorinnan eli happohoidon. Sopiva happo katsotaan hoitolassa. 
 

Sokerointipalvelu

Avaa / sulje esittelyt klikkaamalla otsikkoa tai + merkkiä.

Sokerointipalvelut

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Sokerointipalvelu tehdään yksittäisille alueille tai sokerointipakettina.

Bikinilinja, sääret, reidet, kainalot, käsivarret, rinta, ylähuulet, selkä. Sokerointipaketit: Valinnan mukaan kolme (3) eri hoitoaluetta yhdellä kertaa oikeuttaa alennukseen -15%.

 

 

Esteettiset hoidot

 

Teemme täyteainehoitoja huuliin injektoimalla ja neulattomalla Hyaluron Pen kynällä. Kasvojen täyteainehoidoilla korjaamme ihon ikääntymismuutoksia ja täyteläistämme kasvojen piirteitä. Poskipäät, posket, nasolabiaalit, leuan kärki, marionettijuonteet.

Palveluihimme kuuluu myös mesoterapia. Hoidot kosteuttavat, kohottavat ja korjaavat sekä parantavat ihoa. Myös paikallisiin rasvakertymiin esim. leuan alus tai poskien alueelle. Käy myös vartalon iholle. Lue lisää kohdasta mesoterapia erilaisista hoitoliuoksista.

Mesolankahoidoilla voit kiinteyttää ja kohottaa ihoa. Hoidamme keski- ja alakasvot, pienet alueet, nasolabiaalijuonteet, posket.

Käytämme vain tutkittuja ja hyväksyttyjä uuden teknologian laitteita ja tuotteita, jotka ovat CE- tai FDA-hyväksyttyjä.

Avaa / sulje esittelyt klikkaamalla otsikkoa tai + merkkiä.

Hyaluron Pen | Huulet
Mikä on Medical Hyaluron Pen? Mitä sillä voi tehdä?

Medical Hyalyron Pen on laite, joka mahdollistaa täyteaineen eli hyaluronihapon laittamista ihoon ilman neulaa. Laite on ns. ilmapistooli. Hyaluronihappo johdetaan ihoon korkean paineen avulla.

Hyaluronihappo on kehon kosteuttava ainesosa. Se on sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä vettä. Hyaluronihappo on biohajoava, joten se poistuu kehosta vähitellen aineenvaihdunnan mukana.

Käyttöalueet

Huulet – voidaan korjata huulten epäsymmetriaa ja lisätä huuliin volyymia tai vain kosteuttaa huulia.

Kasvojenjuonteet – nasolabiaalit, marionettijuonteet, nenän kaari, otsarypyt tai voidaan korjata muita ikääntymisen merkkejä.

Biorevitalisaatio eli ihon virkistys ja kosteutushoito – tehokas hoito koko kasvoille korjaamaan ikääntymisen merkkejä. Sopii myös nuoremmalle iholle kosteuttamaan ja parantamaan ihon sävyä. Menetelmä sopii myös kaikille ihotyypeille.

Edut
 • Hoito on neulaton,
 • parantuminen on nopeaa,
 • välitön vaikutus, aine levittyy tasaisesti
 • toimenpiteenä nopea.
Ennen hoitoa
 • Vältä omega 3, aspiriinia, ibuprofeiinia, alkoholia muutama päivä ennen toimenpidettä.
 • Mikäli sinulla on taipumus herpekseen aloita estolääkitys 14 vrk aiemmin.
 • Muista kosteuttaa huulia säännöllisesti ennen toimenpidettä sekä sen jälkeen.
Hoidon jälkeen
 • Saat kotihoito-ohjeet toimenpiteen jälkeen, muista noudattaa annettuja ohjeita. Toipuminen on yksilöllistä ja esimerkiksi mustelmat, turvotus ja arkuus häviävät muutamien päivien kuluessa.
 • Vältä tupakointia noin 10 h toimenpiteen jälkeen.
 • Vältä aurinkoa ja solariumua, tällä on kuivattava vaikutus ihoon. Muista kosteuttaa huuliasi.
 • Vältä huulien koskettelua heti toimenpiteen jälkeen.
 • Vältä meikkaamista noin 12 h toimenpiteen jälkeen.
Pysyvyyteen vaikuttavia tekijöitä
 • Tupakointi
 • Epäterveelliset elämätavat
 • Auringonotto
 • Hoidoin laiminlyönti
 • Nopea aineenvaihdunta ja hormonaalinen toiminta
Huulten täyteainehoito
Mitä täyteaine on, ja mihin sitä voidaan käyttää?
 
Kasvoissa sekä huulissa käytettävä täyteaine on hyalyronihappoa, johon on lisätty kemiallinen ristisidos, joka tekee täyteaineesta pysyvämmän. Aine on 100 % biohajoava eikä siitä jää jäämiä elimistöön sen poistuttua. Huulissa käytetään yleensä kevyempää täyteainetta, jotta tuloksesta saadaan luonnollinen, ja huulet pysyvät pehmeinä.
 
Yhdellä täyttökerralla ei suositella käytettävän enempää kuin 1 ml täyteainetta. Mikäli tavoitteenasi on reilun volyymin lisäys huuliin, on todennäköistä, että yksi hoitokerta ei riitä. Tämä johtuu siitä, että ensimmäisellä täyttökerralla täyteaine pysyy lyhyemmän ajan, koska aikaisempaa täyteainetta ei vielä ole.
 
Pysyvyyteen vaikuttaa myös yksilölliset seikat kuten elämäntavat ja aineenvaihdunta. Ylläpitotäyttöjä voi tehdä tarpeen mukaan.

Täyteaineilla ja niiden hyaluronipitoisuuksilla on myös eroja, ja eri vahvuisia täyteaineita käytetään eri paikkoihin kasvoissa. Laadukkailla täyteaineilla epämiellyttävät reaktiot ovat harvinaisia.

Ennen jokaista hoitoa keskustellaan asiakkaan kanssa hänen toiveista ja halutusta lopputuloksesta realiteetit huomioiden.

Ensimmäisellä kerralla tehdään aina alkuun konsultaatio. Kuvakonsultaatio on myös mahdollinen ennen varattua toimenpidettä.

Mitä hyaluronihappo on? 

Hyaluronihappoa löytyy ihmisen kehosta luonnostaan esimerkiksi iho-, side-,  hermo- ja epiteelikudoksista. Noin puolet hyaluronihaposta elimistössämme sijaitsee ihossa. Hyaluronihapon tehtävänä on pitää iho kimmoisana ja kosteutettuna.  Ihon hyaluronihappopitoisuus vähenee kaikilta ikääntyessä, jolloin iho menettää kosteutta ja kimmoisuutta. Tämän seurauksena ihoon syntyy pikku hiljaa juonteita, ja iho on kuivempi.

Täyteaineilla voidaan korjata ja palauttaa ihomme ikääntymisen seurauksia ja tuoda kasvoihin menetettyä volyymia, kosteutusta sekä palauttaa ihon hehkua ja nuorentaa ilmettä. Lisäksi voidaan korostaa poskipäitä ja leukalinjaa sekä tuoda täyteläisyyttä huulille. Täyteaineella voidaan korjata ja häivyttää kasvoihin syntyneitä juonteita. Täyteaineilla ei ole tarkoitus tehdä luonnotonta lopputulosta. Hyvin koulutettu ja esteettisen silmän omaava ammattilainen osaa katsoa sinulle sopivat hoidot, jolla saadaan korostettua sinun kasvojen piirteitä kauniisti ja luonnollisesti.

Käytössäni olevat täyteaineet:

 • Stylage lips
 • Hyalax lips (hyaluron pen täyteainehoidoissa)

Hoitolassa on käytössä vain laadukkaita ja CE-merkittyjä täyteaineita.

Stylage lips

Stylage-täyteaine on suunniteltu ja valmistettu Euroopan lääketieteellisen standardin ISO 10993 mukaisesti. Tuotteelle on myönnetty myös laatutodistus ja CE-merkki. Sen kestävyys, puhtaus ja tehokkuus tekevät Stylage-täyteaineesta yhden johtavimmista antioksidantteja sisältävistä injektoitavista täyteaineista.

Stylage on tunnettu ja myynnissä jo yli 30 maassa. Se on saavuttanut suuren suosion turvallisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta

Hyalax lips, käytetään Hyaluron Pen -hoidoissa.

Hyalax®-tuotantoteknologia perustuu biologisesti fermentatiivisen alkuperän omaavien ei-eläin-HA:n käyttöön. Kohdistuksen jälkeen hyaluronihappoketjut on silloitettu käyttäen BDDE:tä. Viimeisimmät homogenointitekniikat tekevät geelistä erittäin vakaan, sileän ja joustavan. Korkeasta viskositeetista, mikä mahdollistaa pehmeän, tasaisen ja kontrolloidun injektion ja siten lisää mukavuutta ja turvallisuutta.
Puhdistus- ja sterilointiprosesseja valvotaan jatkuvasti kaikissa tuotantovaiheissa, jotta Hyalax®-tuotteet sisältävät vähäisiä määriä proteiinijäämiä (<0,05 EU / g), mikä on alhaisin kaikkien ihon täyteaineiden joukossa. Tuote valmistetaan ISO 9001:n, ISO 13485:n ja GMP:n mukaisesti (Good Manufacturing Practice -standardit).
Myrkyllisyyskokeet ja biologisesti yhteensopivuus -kokeet on tehty vaatimusten mukaisesti ISO 10993 ohjeen mukaisesti.

 
Kasvojen täyteainehoidot
Poskipäiden kohotus ja korostus täyteaineilla kohottaa kasvonpiirteitä ja tuo ryhtiä. Nasolabiaalijuonteiksi kutsutaan nenänpielestä lähteviä juonteita. Poskien kohotessa monesti myös nasolabiaalijuonteet tasoittuvat. Joskus pelkkä poskipäiden korostus auttaa häivyttämään nasolabiaalijuonteita. Marionettijuonteet lähtevät suupielistä. Täyteaineella voidaan nostaa suupieliä ja täyttää juonteet.
 

Käytössäni olevat täyteaineet:

 • Stylage
 • REVOLAX

Hoitolassa on käytössä vain laadukkaita ja CE-merkittyjä täyteaineita.

Stylage

Stylage-täyteaine on suunniteltu ja valmistettu Euroopan lääketieteellisen standardin ISO 10993 mukaisesti. Tuotteelle on myönnetty myös laatutodistus ja CE-merkki. Sen kestävyys, puhtaus ja tehokkuus tekevät Stylage-täyteaineesta yhden johtavimmista antioksidantteja sisältävistä injektoitavista täyteaineista.

Stylage on tunnettu ja myynnissä jo yli 30 maassa. Se on saavuttanut suuren suosion turvallisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta

Revolax

REVOLAX on erittäin korkealaatuinen täyteaine. Revolax käyttää ei-eläinperäistä hyaluronihappoa, jolla on korkea puhtaus ja on optimoitu synkronoimaan ihmisen ihokudoksen kanssa. Revolax sisältää lidokaiini-puudutteen, joka tekee toimenpiteestä mielyttävämmän. Täyteaineen pysyvyys yksilöllisesti n 6-12 kk.

 
Biorevitalisaatiohoito | Kasvot, kaula, dekoltee, kämmenselät
Hyödyt
 • Tasoittaa ihon väriä ja pinnallisia juonteita.
 • Kiinteyttää ja palauttaa ihon joustavuuden.
 • Elvyttää, kosteuttaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti.
 • Tekee ihosta nuoremman ja raikkaamman näköisen.
 • Tehokas ikääntymisen muutoksia vastaan ja sopii myös jo ikääntyneelle iholle.
 • Tehostaa kollageenin ja elastiinin muodostumista.
 • Paras hoitotulos saadaan 3 kerran sarjahoitona, joka tehdään 3 viikon välein.

Biorevitalisaatiohoito on syväkosteuttava ja tehokas hyaluronihappohoito, joka palauttaa ihon kiinteyden ja kimmoisuuden. Hoitotuloksena saat heleän ja kuulaamman ihon.

Hoidossa ihoon injektoidaan hyaluronihappoa, joka tasoittaa ryppyjä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältä päin. Hoidon voi tehdä kasvojen, kaulan ja dekolteen sekä kämmenselän iholle. Biorevitalisaatiolla voidaan vaalentaa myös tummia silmänalusia ja kosteuttaa huulia.

Ihon kiinteytyminen jatkuu pitkään myös hoidon jälkeen. Biorevitalisaatio ei vaikuta hoidettavan alueen muotoon. Hoito tehdään ohuella neulalla injektoimalla ihon pintakerrokseen. Iho puudutetaan pintapuudutteella ennen injektointia. Suositellaan sarjahoitona (3 hoitosarjaa kolmen viikon välein).

Mesolankahoidot | Kasvot
Tietoa mesolangoista

Ikääntyminen vaikuttaa kasvojen ulkonäköön. Ryppyjen ja juonteiden lisäksi ihon veltostuminen ja kasvonpiirteiden laskeutuminen muuttavat ulkonäköä usein jopa enemmän kuin yksittäiset juonteet. Laskeutuminen näkyy erityisen herkästi alakasvoissa sekä leukalinjassa. Mesolankahoidot sopivatkin erityisen hyvin kasvojen muotoiluun, kohottamiseen ja napakoittamiseen.

Mesolankoja on käytetty ikääntymismuutosten hoitoon jo vuosikymmenien ajan. Mesolangat on valmistettu turvallisesta polydioksanonista, jota käytetään mm. kirurgisissa toimenpiteissä haavojen ompeluun. Polydiaksanoni on äärimmäisen ohutta ja hajoaa ihossa itsestään (ns. sulavat tikit). Mesolankojen hyöty ja vaikutukset perustuvat lankojen aiheuttamaan prosessiin ihossa, jonka seurauksena iho alkaa itse kehittämään uutta kollageenia. Tämän seurauksena ihon kunto paranee, napakoituu,verenkierto hoidetulla ihoalueella paranee ja sinne pääsee happirikkaampaa verta.

 

Mitä mesolangoilla voidaan hoitaa?

Mesolankahoidot soveltuvat erityisen hyvin ensimmäiseksi anti age -hoidoksi. Hoidot sopivat kaikille yli 18 vuotta täyttäneille, mutta tyypillisesti mesolangat tulevat ajankohtaiseksi hoitovaihtoehdoksi noin 30 ikävuoden kieppeillä. Hoitomuoto on erityisen suosittu juuri 30-45 -vuotiaiden asiakkaiden keskuudessa.

 

Tyypilliset esteet mesolankahoidoille

Alle 18 vuoden ikä. Autoimmuunisairaudet. Verenvuototauti. Suuret ja pinnalla olevat verisuonet. Tulehdus hoitoalueella. Taipumus arpien liikakasvuun. Infektio (esim. kuume). Raskaus & imetys. Noin viikkoa ennen hoitoa kannattaa välttää ibuprofeeni- tai disperinekuureja sekä omega3- tuotteita. Ne ohentavat verta ja näin mustelman riski on suurempi.

 

Mesolankojen laittaminen

Aluksi iho puhdistetaan,desifioidaan ja hoidettava alue puudutetaan puudutevoiteella, jotta toimenpide olisi mahdollisimman helppo ja kivuton. Kun iho on puutunut, ohuet steriilit mesolangat injektoidaan ihoon neulojen avulla. Toimenpiteessä käytettävien lankojen määrä ja pituus riippuvat hoidettavasta alueesta ja toivotusta lopputuloksesta. Yleensä esimerkiksi alakasvojen ja leukalinjan kohottamiseen tarvitaan 10 – 20 lankaa. Isomman alueen tai muuten vaativampaan kiinteyttämishoitoon käytetään joskus useita kymmeniä lankoja. Itse toimenpide kestää noin 30 minuuttia, useita alueita hoidettaessa kauemmin.

 

Mesolankahoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia
 • lievä punoitus, mustelma, turvotus, ihon kiristely, aristus.

Kaikki nämä ovat tavallisia hoidon jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja lievittyvät muutamien päivien sisällä hoidosta. Jälkioireet häviävät yleensä kokonaan noin 1-2 viikon kuluessa.

 

Mesolankahoitojen tulokset

Mesolankahoidon ensimmäiset tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen. Mesolankahoito kohottaa kasvonpiirteitä, nuorentaa ja selkeyttää kasvojen muotoja sekä napakoittaa ihoa. Mesolankahoidon vaikutus voi kestää jopa kaksi vuotta, vaikka mesolangat sulavat ihosta huomattavasti nopeammin (noin 3 kuukaudessa). Ihon kiinteytyminen jatkuu kuitenkin mesolankojen sulettua ihosta, sillä hoito lisää fibroplasteja ja uuden kollageenin muodostumista ihoon. Uuden kollageenin muodostumisen myötä ihoon muodostuu ihoa kiinteyttävä, proteiinien muodostama, tukiverkosto. Lopullinen hoitotulos näkyy 3 – 6 kuukauden päästä, kun ihoon on muodostunut uutta kollageenia, joka kiinteyttää ja kohottaa ihoa sisältäpäin. Mesolankahoito parantaa myös ihon lymfa- ja verenkiertoa, mikä parantaa ihon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

 
Muut jälkihoito-ohjeet
 • Vältä ilmehtimistä, kasvojen ääriliikkeitä ja nauramista seitsemän päivän ajan.
 • Älä tupakoi toimenpidepäivänä. Vältä tupakointia kolme päivää hoidon jälkeen.
 • Vältä alkoholin juomista kolmen päivän ajan.
 • Puhdista ja voitele ihoasi hellävaraisin liikkein.
 • Syö helposti pureskeltavaa, pehmeää ruokaa kolmen ensimmäisen päivän ajan.
 • Vältä fyysistä työtä ja rankkaa liikuntaa viiden päivän ajan.
 • Vältä saunaa, kuumia kylpyjä, solariumia ja auringonottoa 2 – 3 viikon ajan.
 • Vältä kasvohierontaa, mesoterapiahoitoa ja kemiallisia kuorintoja kolmen viikon ajan.
 • Laserhoitoja voi tehdä kuuden viikon kuluttua mesolankahoidosta.
 • Täyteainehoitoja samalla alueelle voi tehdä noin kahden kuukauden kuluttua mesolankahoidosta.
 • Jos mesolanka tulee ulos ihosta, voit vetää sen varovaisesti pois. Tällöin kannattaa olla yhteydessä hoidon tekijään.
Mesoterapia | Cellbooster - Shape, Lift, Glow, Hair
Cellbooster  -tuotesarja on Sveitsissä valmistettu CE-merkitty mesoterapiasarja ilman kemiallisia sidosaineita. Sarja sisältää erilaisia hoitoliuoksia erilaisten ongelmien hoitoon. Liuokset sisältävät puhdasta hyaluroihappoa, vitamiineja ja aminohappoja. Cellboosterissa on patentoitu chac-teknologia, joka tarkoittaa, että tuotteiden raaka-aineet ovat todella tehokkaita. Ne vapauttavat aktiiviaineet ihossa hitaammin, joka takaa pitkäaikaisempia tuloksia!
 
Kaikki tuotelinjan tuotteet ovat tutkittuja ja saaneet lääkinnällisen laitteen merkinnät.
 
 
Cellbooster – Shape
Cellbooster Shape -mesoterapiatuote vähentää paikallisen rasvan muodostumista, nesteen kertymistä ja turvotusta sekä edistää mikroverenkiertoa ja lymfaattista nestekiertoa. Se napakoittaa kudosta. Sopii esimerkiksi poskien tai leuan alle. Sopii myös vartalolle. Suosittelemme sarjahoitoa, 3 hoitokertaa, jotka tehdään 2-3 viikon välein.
 
Cellbooster –  Lift
Cellbooster Lift -mesoterapia vähentää ikääntymisen merkkejä, täyttää kudosta, ylläpitää kosteustasapainoa, ennaltaehkäisee oksidatiivista stressiä ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Se kiinteyttää, liftaa ja tasoittaa juonteita sekä parantaa ihon sävyä ja mikroverenkiertoa. Suosittelemme sarjahoitoa, 3 hoitokertaa, jotka tehdään 2-3 viikon välein.
 
Cellbooster – Glow
Cellbooster Glow -mesoterapia ravitsee ja syväkosteuttaa, vähentää hyperpigmentaatiota, parantaa ihon sävyä ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Suosittelemme sarjahoitoa, 3 hoitokertaa, jotka tehdään 2-3 viikon välein.
 
Cellbooster – Hair
Cellbooster Hair -mesoterapia kiihdyttää hiustenkasvua, ravitsee päänahkaa ja vahvistaa karvatuppea sekä ennaltaehkäisee hiustenlähtöä ja harmaantumista. Suosittelemme sarjahoitoa, 6 hoitokertaa, jotka tehdään 3 viikon välein.
 
Mesoterapia, JT Estetic, OULU.
Mesoterapia Cellbooster Shape, Lift, Glow, Hair
Täyteainehoitojen ohje
Esteet täyteiainehoidolle
 • Olet raskaana tai imetät
 • Olet alle 18-vuotias
 • Sinulla on jokin autoimmuunisairaus aktiivissa tilassa
 • Sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta
 • Sinulla on reuma tai vaikea diabetes (keskustele lääkärisi kanssa)
 • Sinulla on käytössäsi verenohennuslääkkeet
 • Sinulla on vakavia allergioita tai tulehduksia
 • Sinulla on muu ihosairaus hoidettavalla alueella
Ennen täyteainehoitoja
 • Ennen täyteainehoitoja tulee välttää Omega-3-  ja kalaöljyvalmisteita, E-vitamiineja ja luontaistuotteita 2-3 viikon ajan, sillä ne voivat lisätä verenvuotoa / mustelmien ilmenemistä hoidetulla alueella.
 • Tulehduskipulääkkeitä tulee välttää kahden viikon ajan ennen täyteainehoitoa. Jos kuitenkin on joutunut käyttämään ibuprofeenia tai tulehduskipulääkkeitä ennen hoitoa, ne nopeuttavat täyteaineiden poistumista kehosta.
 • Alkoholia ei saa käyttää 24 h ennen tai jälkeen toimenpiteen.
 • Mikäli olet taipuvainen huuliherpekseen, kannattaa ottaa estolääkitys ennen toimenpidettä, mikäli olet tulossa huulientäyttöön.
 • Mikäli toimenpidealueella on aktiivinen herpes, haava tai ihottuma, toimenpidettä täytyy siirtää.
 • Mikäli sinulla on tulehdus kehossasi, aikaa täytyy siirtää.
 • Jos sinulla on tulossa tärkeä tilaisuus, kannattaa hoito tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin, jotta mustelmat ja turvotus lähtevät.
Huomioitavaa täyteainehoidon jälkeen
 • Jälkihoito-ohjeita kannattaa noudattaa, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.
 • Hoidetulla alueella esiintyy ylensä lievää punoitusta, mustelmia, turvotusta, kipua, kutinaa ja kihelmöintiä.
 • Kaikki nämä ovat yleisiä injektion reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä. Jos oireet jatkuvat tai muita oireita esiintyy, ota yhteyttä täyteainehoidon tekijään.
 • Huulten alkuturvotus voi kestää kauemmin kuin muiden alueiden turvotus, joskus turvotus kestää jopa viikon. Turvotuksen aikana huulet saattavat näyttää hieman epäsymmetrisiltä johtuen turvotuksesta. Tulos heti hoidon jälkeen ja seuraavina päivinä ei ole lopullinen. Lopputulos voidaan arvioida kahden viikon kuluttua täyteainehoidosta.
 • Vältä koskettelemasta hoidettua aluetta ensimmäisen kuuden tunnin aikana tulehdusriskin vuoksi.
 • Kuuden tunnin kuluttua voit pestä alueen hellävaraisesti vedellä ja tehdä kevyesti meikkiä huulten ympärille halutessasi. Voit syödä ja juoda normaalisti, mutta vältä kuumia ja kylmiä juomia/syötäviä. On myös hyvä välttää tupakointia ainakin kuuden tunnin ajan.
 • Älä altista käsiteltyä aluetta kuumuudelle (solarium, sauna, suora auringonpaiste) tai liialliselle kylmälle, ennen kuin turvotus ja punoitus ovat hävinneet.
 • Vältä alkoholin nauttimista 24 tuntia ja voimakasta liikuntaa noin viikon ajan. Nämä lisäävät aineenvaihduntaa ja turvotusta käsitellyllä alueella ja voivat heikentää täyteaineen pysyvyyttä. Vältä muutama päivä liiallista suolaa ja tulista ruokaa, koska suola kerää nesteitä ja turvotus lisääntyy.
 • Verenohennuslääkkeet (esim. Aspiriini, burana), Omaga-3 ja jotkut luonnon tuotteet voivat lisätä mustelmia tai verenvuotoa pistoskohdissa. Vältä näitä ennen ja jälkeen hoitoa. Jos haluat ottaa kipulääkkeen injektion jälkeen, voit käyttää parasetamolia.
 • Täyteaineen pysyvyys on aina yksilöllistä ja voi kestää muutamasta kuukaudesta yli vuoteen. Kestoon vaikuttavat hoidettu alue, käytetty täyteaine, ikä ja aineenvaihdunta. Muistathan että täyteaine ei ole pysyvä vaan ajan kanssa se poistuu aineenvaihdunnan mukana. Halutun lopputuloksen säilyttämiseksi se vaatii ylläpitoa.
Mesoterapiaohje

Hoitoon tullessa ihossa ei saa olla tulehdusta eikä siinä saa olla haavoja. Tulehdus elimistössä on myös este hoidolle. Raskaana olevalle ja imettävälle hoitoa ei suositella. Hoidon jälkeen iholla ilmenee punoitusta ja mustelmat ovat mahdollisia. Hoidon jälkeen iho täytyy pitää puhtaana, meikkaaminen ei ole suotavaa samalle päivälle. Hikoilua ja saunomista ja kuumuudella altistamista tulee välttää 48 h. 

 
Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli epäilet hoitoon tulemista tai varaa maksuton konsultaatio aika.
 
Hoitoon sisältyy puhdistus, puuduteaine halutessa ja loppuvoiteet. 
kestolakkaukset, ibx-kynsihoidot
FantasyNails

Kynsihoidot

IBX-hoito suojaa ja korjaa kynsiä sisältäpäin ja on näkymätön luonnonkynsien vahvistaja. Hoito sopii myös miehille tai henkilöille, joilla ei saa olla kynsilakkaa tai rakennekynsiä. Myös kestolakkauksen alle.

Avaa / sulje esittelyt klikkaamalla otsikkoa tai + merkkiä.

Geelilakkaukset
 • Pysyvämpi lakkaus jopa 3 viikoksi
 • Yksivärinen geelilakkaus
 • Ranskalainen geelilakkaus
 • FantasyNails-geelilakkauksissa tulee lisäksi oman kynnen kevyt vahvistus geelillä
 • Varpaankynsien geelilakkaukset ja -huollot
IBX-hoidot
 • Omaa kynttä vahvistava kaksivaiheinen tehohoito.
 • Kynsien liuskottumista, lohkeilua ja katkeilua vastaan.

Ripset, kulmat & huulet

Tutustu ripsien, kulmien sekä huulien kauneushoitoihin.

Avaa / sulje esittelyt klikkaamalla otsikkoa tai + merkkiä.

Ripset & kulmat | Brow- & lashlift, muotoilu, värjäys
Lashlift
Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa. Lashlift-hoitotauko on 8 viikkoa ennen uutta käsittelyä.
 
Ripsien värjäys
Ripsien värjäys kestovärillä.
 
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä.
 
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu
Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu.
 
Browlift
Kulmakarvojen laminointi ja värjäys
 
Brow&LashLift
Kulmakarvojen laminointi ja värjäys sekä ripsienkestotaivutus ja värjäys.
Kulmat | Henna kulmien värjäys ja muotoilu

 

Henna kulmat

Henna on luonnollinen väri, joka on kehitetty kulmien kestovärjäykseen. Sitä ei sekoiteta ammoniakkiin tai vetyperoksidiin vaan veteen. Värillä saa kestävämmän lopputuloksen kuin tavallisella kestovärillä. Kulmakarvojen värjääminen hennalla kestää ihossa 5-14 päivää, se vaalenee vähitellen muuttamatta sävyään ja säilyy kulmakarvoissa enintään kuusi viikkoa. Värin pysyvyys on yksilöllistä ja riippuu ihotyypistä.

Henna on luonnollinen väri, joka on kehitetty kulmien kestovärjäykseen. Sopii myös raskaana oleville.

Henna värjäys sopii erinomaisesti jos
 • Haluat vahvistaa kulmakarvoja
 • Haluat korjata kulmakarvojen muotoa tai epäsymmetriaa
 • Imetät tai olet raskaana
 • Olet alle 18-vuotias, koska kemiallisia väriaineita ei suositella käytettaväksi alaikäisenä
 • Jos teillä on allergia kemialliseen värjäykseen tai kulmakarvat ovat heikentyneet kemiallisista värjäyksistä.
 • Lisäksi Henna värjäys sopii täydellisesti niille, jotka ovat halunneet kokeilla kulmakarvojen kestopigmentointia, mutta eivät ole uskaltaneet vielä.
Henna kulmien huolto
 • 24 h käsittelyn jälkeen ei saisi kastella kulmia.
 • Kulmille voi käyttää hoitoöljyä.
 • Käsittelyn voi toistaa 2-6 viikon kuluttua.

EMME suosittele Henna värjäystä, jos sinulla on vaurioitunut iho, allergia, harmaat karvat (henna väri ei aiheuta allergiaa, mutta on mahdollista, että henna ei sovi sinulle tai voi aiheuttaa herkkyyttä).

 

 
 
Kulmat | Microblading

Microblading tekniikassa kulmat tehdään karva kerrallaan manuaalisesti pienellä terällä jossa on useita pieniä neuloja vierekkäin

Microblading on kulmamuotoilua, jonka ansiosta saadaan asiakkaalle persoonalliset, kauniit ja luonnolliset näköiset kulmat omien yksilöllisten kasvonpiirteiden mukaisesti.

Toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin siihen tarkoitetulla, steriilillä neulalla. Käytössämme olevat pigmentit ovat 100% luonnollisia, eivätkä sisällä mitään metalleja,näin ollen eivät ole haitallisia iholle. Väripigmentit ovat luonnollisia ainesosia ja allergiariski mitätön.

Toimenpiteen alussa tehdään yhdessä asiakkaan kanssa konsultaatio, jossa keskustelemme mm. kulmien muodosta ja väristä, sekä asiakkaan toiveista ja odotuksista uusien kulmakarvojen suhteen. Itse toimenpide aloitetaan mittaamalla kulmat siihen tarkoitetuilla työvälineillä sekä piirtämällä kulmakynällä tarkasti juuri asiakkaan kasvonpiirteiden mukaan hahmotelma tulevista kulmista. Mitään pysyvää ei näin ollen tehdä, ennen kuin asiakas on itse hyväksynyt mallin. Pigmentti valitaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen ihon sekä hiusten sävyn mukaan sekä otetaan huomioon asiakkaan omat tottumukset. Kulmakynällä piirretyt ääriviivat ovat vain kehyksenä tuleville kulmakarvoillesi. Microblading ei vaikuta luonnollisten kulmakarvojesi väriin tai kasvuun.

Kulmat vahvistetaan ensimmäisen käynnin jälkeen vähintään kerran pysyvyyden parantamiseksi. Suositeltu väli toimenpiteelle on noin 5 vkoa.

Kulmien pysyvyys on noin 8-14 kk

Microblading yhdistelmätekniikat shading/combobrows

Yhdistelmätekniikka manuaalinen eli karvatekniikka sekä konetekniikka. Kulmiin piirretään karvamaisia viiltoja manuaalisesti. Viimeistellään koneella jolla saadaan hieman näyttävämpää ja meikatumman näköistä lopputulosta. Suositellaan mikäli microblading pysyvyyden kanssa on ongelmia tai toivot hieman meikatumpaa ja pysyvämpää lopputulosta. Pysyvyys n 1-2 vuotta.

Microbladingillä voidaan tehdä:

 • Värin, pituuden sekä muodon korjausta
 • Korjata epäsymmetriaa
 • Korjata vanhoja pigmentointeja

Hintaan sisältyy aina ensimmäinen vahvistus noin 5 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Asiakkaan tulee huomioida, että ensimmäisen käsittelykerran jälkeen tulos ei ole vielä lopullinen, joten siksi ensimmäinen vahvistus kuuluu aina hintaan. Huomioithan, että toimenpiteessä käytetään geelimäistä puudutusainetta, joten mainitsethan mahdolliset allergiat seuraaville ainesosille: lidokaiini, prilokaiini, benzokaiini, tetrakaiini, adrenaliini (epinefriini).

Esteet toimenpiteelle:

 • raskaus ja imetys,
 • diabetes (lääkärin suostumuksella),
 • verenohennuslääkkeet,
 • syöpä,
 • Roaccutan-lääkekuuri,
 • ihosairaus, ihottuma tai parantumaton haava, arpi, aktiivinen herpes,
 • veriteitse tarttuvat taudit mm. HIV, A-hepatiitti,
 • alaikäisyys,
 • ihotulehdus, finni tai iho on rikki alueelta.

Huomioithan, että myös täyteaine- ja botuliinihoidot yläkasvojen alueella juuri ennen toimenpidettä ovat este käsittelylle. Täyteaine- tai botuliinihoitojen jälkeen voidaan kulmat tehdä noin 4 viikon jälkeen.

Kemiallisia kuorintoja ei tule tehdä neljään (4) viikkoon ennen microblading käsittelyyn tulemista  eikä neljään viikkoon käsittelyn jälkeen.

Ennen microblading-käsittelyä

 • 2 vrk ennen pigmentointia tulee lopettaa antibiootit (voi vaikuttaa pigmentin pysyvyyteen)
 • 2 vrk ennen välttää alkoholia (ohentaa verta)
 • Aspiriinia, ibuprofeenia ja muita kipulääkkeitä, sekä verenohennuslääkkeitä ei pidä käyttää 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Suosittelemme välttämään myös muita lääkeaineita, joilla on voimakas vaikutus kehoosi.
 • Myös Omega 3 -tuotteiden ja E-vitamiinilisän käytön lopettaminen noin 2 viikkoa ennen microbladingia on suositeltavaa.
 • Kroonisten sairauksien lääkitykset saattavat myös lisätä verenvuotoa.
 • 2 viikoa ennen lopeta antiage-tuotteiden sekä AHA-happoja sisältävien tuotteiden käyttö kulmiesi alueella.
 • Älä nypi kulmakarvoja noin viikkoa ennen microblading-käsittely.
 • Mikäli sinulla on ripsienpidennykset ja olet tulossa eyeliner kestopigmentointiin, ripset tulee poistaa ennen toimenpidettä.
 • Huomioithan, mikäli olet epävarma, voiko kulmia tehdä sinulle, otathan yhteyttä ennen ajan varaamista joko puhelimitse tai sähköpostilla.
 • Mikäli sinulla on käytössäsi lääkärin määräämiä terveytesi kannalta olevia lääkkeitä, muista varmistaa lääkäriltäsi, että voit tulla microblading-käsittelyyn.

Microblading-käsittelyn jälkeen

 • On hyvin tärkeää pitää iho ja kulmat puhtaina, älä koske likaisilla käsillä.
 • Vältä aurinkoa. sekä uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua toimenpiteen jälkeen ensimmäiset päivät
 • Vältä meikkaamista ja antiage -tuotteiden laittoa kulmien alueelle 10 vrk ajan
 • Paranemisvaiheessa kulmat saattavat kutista, rupea ei saa repiä eikä raapia
 • Rasvata voi tarvittaessa kevyesti esimerkiksi kookosöljyllä, valkovaseliinilla tai bepanthenilla.

Lisäksi saat aina kirjalliset ohjeet käsittelyn jälkeen, joita tulee noudattaa.

Muuta

Muistathan, että microblading-toimenpiteen todenmukainen tulos voidaan arvioida vasta ensimmäisen vahvistuksen jälkeen.

Huomioithan myös, että jopa 80 % värin lähtemisen syynä on huono valmistautuminen ja / tai jatkohoito. On tärkeää parantumisen jälkeenkin välttää aurinkoa ja suojata kulmat hyvin, pitää iho puhtaana. Kulmia ei suositella meikkaamaan noin 10 vrk laiton jälkeen.

Pyydämme asiakasta lukemaan sekä allekirjoittamaan palvelusopimuksen hoitolassa ennen käsittelyä sekä noudattamaan mukaan annettavia hoito-ohjeita.

Kulmat, huulet, ripsentyvet | Kestopigmentointi

KULMAT, HUULET & EYELINER

MITÄ KESTOPIGMENTOINTI ON?

Kestopigmentointi on kulmamuotoilua, joka ansiosta saadaan asiakkaalle persoonalliset, kauniit ja luonnolliset / meikatumman näköiset kulmat omien yksilöllisten kasvonpiirteiden mukaisesti.

Toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin siihen tarkoitetulla, steriilillä neulalla. Käytössämme olevat pigmentit ovat 100 % luonnollisia, eivätkä näin ollen ole haitallisia iholle. Väripigmentit ovat luonnollisia ainesosia ja allergiariski mitätön.

Toimenpiteen alussa tehdään yhdessä asiakkaan kanssa konsultaatio, jossa keskustelemme mm. kulmien muodosta ja väristä, sekä asiakkaan toiveista ja odotuksista uusien kulmakarvojen suhteen. Itse toimenpide aloitetaan mittaamalla kulmat siihen tarkoitetuilla työvälineillä sekä piirtämällä kulmakynällä tarkasti juuri asiakkaan kasvonpiirteiden mukaan hahmotelma tulevista kulmista. Mitään pysyvää ei näin ollen tehdä, ennen kuin asiakas on itse hyväksynyt mallin. Pigmentti valitaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen ihon sekä hiusten sävyn mukaan sekä otetaan huomioon asiakkaan omat tottumukset. Kulmakynällä piirretyt ääriviivat ovat vain kehyksenä tuleville kulmakarvoillesi.

MITÄ EROA ON KESTOPIGMENTOINNILLA JA MICROBLADINGILLÄ?

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat ovat luonnolliset ja ne häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa, mutta asiakkaan omasta ihotyypistä riippuen pysyvyys voi vaihdella. Microblading kulmien ylläpito vaatii touchup-käsittelyn halutun pysyvyyden takaamiseksi noin 8-12 kk jälkeen ensilaitosta. Microblading tehdään manuaalisesti terällä, kun kestopigmentointi tehdään siihen tarkoitetulla koneella. Kestopigmentoinnilla saadaan pysyvämpi tulos noin 1.5-3 vuotta, riippuen asiakaan ihotyypistä. Kestopigmentoinnilla saadaan aikaan meikatumman näköistä tulosta, kuitenkin tulos on kaunis ja luonnollinen. Kestopigmentointi on kehittynyt huimasti ja näin ollen kulmiin luodaan kolmiulotteisuutta Ombre tekniikalla, jossa kulman alku on haaleampi ja kulman korkein kohta sekä kulman loppu tummempi. 

Kestopigmentointi on ihanteellinen, jos sinulla on vanhat microblading kulmat alla, toivot tummempaa ja meikatumpaa tulosta, tai microblading pysyvyyden kanssa on ongelmia.

Kestopigmentoinnilla voidaan tehdä:

 • Värin, pituuden sekä muodon korjausta
 • Korjata epäsymmetriaa
 • Piilotettua arpia
 • Korjata vanhoja pigmentointeja

Hintaan sisältyy aina ensimmäinen vahvistus noin 5-6 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Asiakkaan tulee huomioida, että ensimmäisen käsittelykerran jälkeen tulos ei ole vielä lopullinen, joten siksi ensimmäinen vahvistus kuuluu aina hintaan. Huomioithan, että toimenpiteessä käytetään geelimäistä puudutusainetta, joten mainitsethan mahdolliset allergiat seuraaville ainesosille: lidokaiini, prilokaiini, benzokaiini, tetrakaiini, adrenaliini (epinefriini).

Esteet toimenpiteelle:

 • raskaus ja imetys,
 • diabetes (lääkärin suostumuksella),
 • verenohennuslääkkeet,
 • syöpä,
 • Roaccutan-lääkekuuri,
 • ihosairaus, ihottuma tai parantumaton haava, arpi, aktiivinen herpes,
 • Veriteitse tarttuvat taudit mm. HIV, A-hepatiitti,
 • alaikäisyys,
 • Ihotulehdus, finni tai iho on rikki alueelta.

Huomioithan, että myös täyteaine- ja botuliinihoidot yläkasvojen alueella juuri ennen toimenpidettä ovat este käsittelylle. Täyteaine- tai botuliinihoitojen jälkeen voidaan kulmat tehdä non 4 viikon kuluttua. 

Kemiallisia kuorintoja ei tule tehdä neljään (4) viikkoon ennen microblading-käsittelyyn tulemista eikä noin 4 viikkoon käsittelyn jälkeen. 

Ennen kestopigmentointi-käsittelyä

 • 2 vrk ennen pigmentointia tulee lopettaa antibiootit (voi vaikuttaa pigmentin pysyvyyteen)
 • 2 vrk ennen välttää alkoholia (ohentaa verta)
 • Aspiriinia, ibuprofeenia ja muita kipulääkkeitä, sekä verenohennuslääkkeitä ei pidä käyttää 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Suosittelemme välttämään myös muita lääkeaineita, joilla on voimakas vaikutus kehoosi.
 • Myös Omega 3 -tuotteiden ja E-vitamiinilisän käytön lopettaminen noin 2 viikkoa ennen microbladingia on suositeltavaa.
 • Kroonisten sairauksien lääkitykset saattavat myös lisätä verenvuotoa.
 • 2 viikkoa ennen lopeta antiage-tuotteiden sekä AHA-happoja sisältävien tuotteiden käyttö kulmiesi alueella.
 • Älä nypi kulmakarvoja noin viikkoa ennen microblading-käsittely.
 • Mikäli sinulla on ripsienpidennykset ja olet tulossa eyeliner-kestopigmentointiin, ripset tulee poistaa ennen toimenpidettä.
 • Huomioithan, mikäli olet epävarma voiko kulmia tehdä sinulle, otathan yhteyttä ennen ajanvaraamista joko puhelimitse tai sähköpostilla. 
 • Mikäli sinulla on käytössäsi lääkärin määräämiä terveytesi kannalta olevia lääkkeitä, muista varmistaa lääkäriltäsi että voit tulla microblading käsittelyyn.

Kestopigmentointi käsittelyn jälkeen

 • On hyvin tärkeää pitää iho ja kulmat puhtaina, älä koske likaisilla käsillä.
 • Vältä aurinkoa. sekä uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua toimenpiteen jälkeen ensimmäiset päivät
 • Vältä meikkaamista ja antiage -tuotteiden laittoa kulmien alueelle 10 vrk ajan
 • Paranemisvaiheessa kulmat saattavat kutista, rupea ei saa repiä eikä raapia
 • Rasvata voi tarvittaessa kevyesti kookosöljyllä, valkovaseliinilla tai bepanthenilla.

Lisäksi saat aina kirjalliset ohjeet käsittelyn jälkeen, joita tulee noudattaa.

Muuta:

Muistathan, että kestopigmentointi-toimenpiteen todenmukainen tulos voidaan arvioida vasta ensimmäisen vahvistuksen jälkeen.

Huomioithan myös, että jopa 80 % värin lähtemisen syynä on huono valmistautuminen ja / tai jatkohoito. On tärkeää parantumisen jälkeenkin välttää aurinkoa ja suojata kulmat hyvin, pitää iho puhtaana. Kulmia ei suositella meikkaamaan noin 10 vrk laiton jälkeen.

Pyydämme asiakasta lukemaan sekä allekirjoittamaan palvelusopimuksen hoitolassa ennen käsittelyä sekä noudattamaan mukaan annettavia hoito-ohjeita. 

Kestopigmentoinnin / microbladingin poisto
Kestopigmentoinnin poisto

Kulmat käsitellään kestopigmentointilaitteen, neulan ja kevyenhapon kanssa. Alue voidaan käsitellä yhdellä hoitokerralla noin 3-4 krt. Poistokerran voi joutua uusimaan 1-4 krt riippuen pigmentinsyvyydestä.

 • Silmänrajauksista voidaan poistaa vain silmärajauksen loppuosa.
 • Huulipigmentoinnista voidaan poistaa vain rajat.
 • Paraneminen kestää noin 4-12 vkoa.
 • Tulos ei näy heti toimenpiteen jälkeen.

Esteet toimenpiteelle:

 • raskaus ja imetys,
 • diabetes (lääkärin suostumuksella),
 • verenohennuslääkkeet,
 • syöpä,
 • Roaccutan-lääkekuuri,
 • ihosairaus, ihottuma tai parantumaton haava, arpi, aktiivinen herpes,
 • veriteitse tarttuvat taudit mm. HIV, A-hepatiitti,
 • alaikäisyys.

Huomioithan, että myös täyteaine- ja botuliinihoidot yläkasvojen alueella juuri ennen toimenpidettä ovat este käsittelylle. Kestopigmentoinnin poisto voidaan tehdä 4 viikkoa täyteaine- tai botuliinihoitojen jälkeen.

 

Kemiallinen tatuointien sekä kestopigmentointien poisto
 
 
Ihon pintakerros lävistetään neulalla, joka sisältää maitohappoa. Tuote reagoi pigmentti värin kanssa ja lähtee nostamaan sitä kohti ihon pintaa.  Noin 7-14 päivän jälkeen käsittelystä rupeutunut iho kuoriutuu käsitellystä kohdasta pois, vieden mukanaan ihonalaista pigmenttiä. Käsittelykertoja voi tarvita useamman pigmentin tummuudesta ja tatuoinnin tai kestopigmentoinnin syvyydestä riippuen.
 
Käsitellyn alueen voi tatuoida/pigmentoida uudestaan, kun iho on kokonaan parantunut.
 

Poistaminen on aina vaikeampaa, riippuen siitä, kuinka syvälle pigmentti on viety. Mikäli pigmentti on syvällä ihossa, voi aiheuttaa arpikudosta. Pigmentti saattaa myös olla todennäköisesti arpien alla ihossa.

Yleensä mitä useammin kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman poisto kerran ne vaativat. Ei ole merkitystä, mitä pigmenttiä on käytetty ja kuinka vanhat pigmentoinnit ovat kyseessä.

Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä vähintään välillä 6-12 viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin. Ihoa kannattaa hoitaa arpivoiteella käsittelyn jälkee, se nopeuttaa ihon paranemista. Arpikudoksen määrän kasvu lisääntyy aina mitä enemmän kulmia joutuu käsittelemään.

 
 
Kestopigmentointi- tai microblading-ohje
Valmistaudu pieneen punoitukseen

Varauduthan pieneen punoitukseen. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä  mielessä, kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille pigmentoinnin jälkeen.

Ole varovainen seuraavien lääkitysten kanssa

On muutamia lääkkeitä, joiden käyttöä emme suosittele 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Tällaisia lääkkeitä ovat; aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet. Suosittelemme välttämään myös muita lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus kehoosi.

Älä käytä kahvia tai alkoholia ennen toimenpidettä

Älä käytä minkäänlaista alkoholia 48 h ennen toimenpidettä, äläkä juo runsaasti kahvia samalle päivää ennen aikaasi.

Vältä tuotteita, joissa on Retin A:ta (tretinoiinia)

Jos käytät tuotteita, jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelemme sinua lopettamaan käytön KUUKAUTTA ennen pigmentointi-toimenpiteeseen tulemista. Tämä koskee vain pigmentoitavaa aluetta. Tämä koskee myös tuotteita, jotka sisältävät A-vitamiinia.

Vältä AHA-ihonhoitotuotteita ennen toimenpidettä

Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka sisältävät alpha-hydroxy-acid) noin VIIKON ajan ennen toimenpidettä. Suosittelen sinua lopettamaan anti-aging -tuotteiden käytön pigmentoitavalta alueelta KAHTA VIIKKOA ennen toimenpidettä

VÄLTÄ KEMIALLISIA KUORINTOJA NOIN 1 KK AJAN ENNEN SEKÄ JÄLKEEN PIGMENTOINNIN

Kulmakarvojen poisto

Älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.

Sairaudet ja rajoitukset

Asiakkaan on kerrottava palveluntarjoajalle kaikista sairauksista, allergioista, raskaudesta, kroonisista taudeista, botox-käsittelyistä pigmentoitavalla alueella, keloidi-arvista, paksuuntuneesta ihosta kulma-alueella (appelsiini-iho) tai mistä tahansa muusta asiasta, joka voi estää käsittelyn tekemisen. Mikäli asiakas ei ole näin tehnyt, vastuu mahdollisista vahingoista on täysimääräisesti asiakkaalla itsellään.

 

Milloin pigmentointeja ei saa ottaa
 • Olet alle 18 vuotias
 • Olet raskaana
 • Sinulla on vakavia iho-ongelmia
 • Sinulla on veriteitse tarttuva sairaus (esim. HIV, hepatiitti)
 • Jos sinulla on jokin tulehdus kehossasi, kysy lupaa lääkäriltäsi
 • Sinulla on käytössäsi Roaccutan vai vastaava isotretinoiini-lääkitys (Roaccutanin jälkeen tulisi odottaa 6 kk ennen pigmentointi-käsittelyä, ihon arpeutumisvaaran vuoksi.)
 • Sinulla on kova ja paksuuntunut iho kulmakarvojen alueella (Keratosis) (Appelsiini -iho)
 • Sinulla on värimuutoksia / Ihomuutoksia / arpia kulmakarvojen alueella (Nämä riippuvat täysin, missä kohdin kulmia ovat, on mahdollista kiertää ja pienet arvet eivät yleensä ole este)
 • Sinulla on runsas Sebum kulmakarvoissa (Pieniä valkoisia näppyjä) (Nämä tulee käydä poistattamassa ennen toimenpidettä)
 • Sinulle on lähiviikkoina laitettu botoxia pigmentoitavalle alueelle
 • Kärsit keloidi-tyyppisistä arvista (Arpien liikakasvua)
 • Sinulla on antibioottikuuri päällä
 • Sinulla on syöpähoidot kesken (Hoitojen jälkeen tulisi odottaa 12kk ennen pigmentointi-käsittelyä.)
 • Pitkäaikais- / autoimmuunisairauksissa kysy lupaa lääkäriltäsi
Pysyvyyteen vaikuttavia tekijöitä
 • Hyvin kuiva tai rasvainen iho
 • Kotihoito
 • Imetys
 • Hormonaalinen toiminta ja lääkitys
 • Aineenvaihdunta
 • Erinäiset lääkkeet (mm. verenohennus)
 • Vanha pigmentointi alla

Ohjeet

Avaa / sulje ohje klikkaamalla otsikkoa tai + merkkiä.

Ennen kestopigmentointi- tai microblading-hoitoon tulemista valmistaudu seuraaviin
Valmistaudu pieneen punoitukseen

Varauduthan pieneen punoitukseen. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä  mielessä, kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille pigmentoinnin jälkeen.

Ole varovainen seuraavien lääkitysten kanssa

On muutamia lääkkeitä, joiden käyttöä emme suosittele 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Tällaisia lääkkeitä ovat; aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet. Suosittelemme välttämään myös muita lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus kehoosi.

Älä käytä kahvia tai alkoholia ennen toimenpidettä

Älä käytä minkäänlaista alkoholia 48 h ennen toimenpidettä, äläkä juo runsaasti kahvia samalle päivää ennen aikaasi.

Vältä tuotteita, joissa on Retin A:ta (tretinoiinia)

Jos käytät tuotteita, jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelemme sinua lopettamaan käytön KUUKAUTTA ennen pigmentointi-toimenpiteeseen tulemista. Tämä koskee vain pigmentoitavaa aluetta. Tämä koskee myös tuotteita, jotka sisältävät A-vitamiinia.

Vältä AHA-ihonhoitotuotteita ennen toimenpidettä

Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka sisältävät alpha-hydroxy-acid) noin VIIKON ajan ennen toimenpidettä. Suosittelen sinua lopettamaan anti-aging -tuotteiden käytön pigmentoitavalta alueelta KAHTA VIIKKOA ennen toimenpidettä

VÄLTÄ KEMIALLISIA KUORINTOJA NOIN 1 KK AJAN ENNEN SEKÄ JÄLKEEN PIGMENTOINNIN

Kulmakarvojen poisto

Älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.

Sairaudet ja rajoitukset

Asiakkaan on kerrottava palveluntarjoajalle kaikista sairauksista, allergioista, raskaudesta, kroonisista taudeista, botox-käsittelyistä pigmentoitavalla alueella, keloidi-arvista, paksuuntuneesta ihosta kulma-alueella (appelsiini-iho) tai mistä tahansa muusta asiasta, joka voi estää käsittelyn tekemisen. Mikäli asiakas ei ole näin tehnyt, vastuu mahdollisista vahingoista on täysimääräisesti asiakkaalla itsellään.

 

Milloin pigmentointeja ei saa ottaa
 • Olet alle 18 vuotias
 • Olet raskaana
 • Sinulla on vakavia iho-ongelmia
 • Sinulla on veriteitse tarttuva sairaus (esim. HIV, hepatiitti)
 • Jos sinulla on jokin tulehdus kehossasi, kysy lupaa lääkäriltäsi
 • Sinulla on käytössäsi Roaccutan vai vastaava isotretinoiini-lääkitys (Roaccutanin jälkeen tulisi odottaa 6 kk ennen pigmentointi-käsittelyä, ihon arpeutumisvaaran vuoksi.)
 • Sinulla on kova ja paksuuntunut iho kulmakarvojen alueella (Keratosis) (Appelsiini -iho)
 • Sinulla on värimuutoksia / Ihomuutoksia / arpia kulmakarvojen alueella (Nämä riippuvat täysin, missä kohdin kulmia ovat, on mahdollista kiertää ja pienet arvet eivät yleensä ole este)
 • Sinulla on runsas Sebum kulmakarvoissa (Pieniä valkoisia näppyjä) (Nämä tulee käydä poistattamassa ennen toimenpidettä)
 • Sinulle on lähiviikkoina laitettu botoxia pigmentoitavalle alueelle
 • Kärsit keloidi-tyyppisistä arvista (Arpien liikakasvua)
 • Sinulla on antibioottikuuri päällä
 • Sinulla on syöpähoidot kesken (Hoitojen jälkeen tulisi odottaa 12kk ennen pigmentointi-käsittelyä.)
 • Pitkäaikais- / autoimmuunisairauksissa kysy lupaa lääkäriltäsi
Pysyvyyteen vaikuttavia tekijöitä
 • Hyvin kuiva tai rasvainen iho
 • Kotihoito
 • Imetys
 • Hormonaalinen toiminta ja lääkitys
 • Aineenvaihdunta
 • Erinäiset lääkkeet (mm. verenohennus)
 • Vanha pigmentointi alla
Kemialliset kuorinnat

Happoja on käytetty ihonhoidossa kauan ja ne ovat erittäin tehokas ja turvallinen hoitomuoto. Käyttämäni hapot ovat all season -happoja, mutta mikäli olet lähdössä ulkomaille, on suositeltavaa pitää kaksi (2) viikkoa väliä ennen suoralla auringolle altistumista. Voimakkaammille hapoille suositeltavaa pitää jopa neljä (4) viikkoa.

Jälkihoito-ohjeet:

Kuorinnan jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia:

 • punoitus,
 • hilseily hoitoa seuraavan viikon aikana,
 • kutina,
 • kihelmöinti.
 • On myös mahdollista ettei edellisia tuntemuksia ilmene lainkaan.

Reaktiot ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä viikon kuluessa. Laadukkaan kosteusvoiteen käyttäminen lievittää sivuoireita ja lyhentää oireiden kestoa. Ihon hyvä kosteuttaminen on tärkeää happohoidon jälkeen.

Vältä koskettelemasta hoitoaluetta seuraavan tunnin aikana. Vältä mekaanisia kuorintoja hoitosarjan aikana tai sen ajan, kun iho toipuu hoidosta.

Älä altista käsiteltyä aluetta kuumuudelle (solarium, suora auringonpaiste, kuuma sauna) tai liialliselle kylmyydelle hoitosarjan aikana. Vältä myös raskasta fyysistä rasitusta 24 tuntia kuorinnan jälkeen.

 

Tiedoksi
 • Ennen jokaista hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa kartoitetaan mahdolliset allergiat tai esteet hoidolle. Kuitenkin aina voi olla jollekin allerginen tai saada allergisen reaktion tietämättä allergian aiheuttajaa.
 • Sinun ei tarvitse itse tietää, mikä hoito sinulle sopii parhaiten. Voit varata maksuttoman konsultaatioajan ennen oikeaa hoitoaikaa, jossa kartoitamme tilanteesi ennen varsinaista hoitoa.
Täyteainehoidot
Esteet täyteiainehoidolle
 • Olet raskaana tai imetät
 • Olet alle 18-vuotias
 • Sinulla on jokin autoimmuunisairaus aktiivissa tilassa
 • Sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta
 • Sinulla on reuma tai vaikea diabetes (keskustele lääkärisi kanssa)
 • Sinulla on käytössäsi verenohennuslääkkeet
 • Sinulla on vakavia allergioita tai tulehduksia
 • Sinulla on muu ihosairaus hoidettavalla alueella
Ennen täyteainehoitoja
 • Ennen täyteainehoitoja tulee välttää Omega-3-  ja kalaöljyvalmisteita, E-vitamiineja ja luontaistuotteita 2-3 viikon ajan, sillä ne voivat lisätä verenvuotoa / mustelmien ilmenemistä hoidetulla alueella.
 • Tulehduskipulääkkeitä tulee välttää kahden viikon ajan ennen täyteainehoitoa. Jos kuitenkin on joutunut käyttämään ibuprofeenia tai tulehduskipulääkkeitä ennen hoitoa, ne nopeuttavat täyteaineiden poistumista kehosta.
 • Alkoholia ei saa käyttää 24 h ennen tai jälkeen toimenpiteen.
 • Mikäli olet taipuvainen huuliherpekseen, kannattaa ottaa estolääkitys ennen toimenpidettä, mikäli olet tulossa huulientäyttöön.
 • Mikäli toimenpidealueella on aktiivinen herpes, haava tai ihottuma, toimenpidettä täytyy siirtää.
 • Mikäli sinulla on tulehdus kehossasi, aikaa täytyy siirtää.
 • Jos sinulla on tulossa tärkeä tilaisuus, kannattaa hoito tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin, jotta mustelmat ja turvotus lähtevät.
Huomioitavaa täyteainehoidon jälkeen
 • Jälkihoito-ohjeita kannattaa noudattaa, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.
 • Hoidetulla alueella esiintyy ylensä lievää punoitusta, mustelmia, turvotusta, kipua, kutinaa ja kihelmöintiä.
 • Kaikki nämä ovat yleisiä injektion reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä. Jos oireet jatkuvat tai muita oireita esiintyy, ota yhteyttä täyteainehoidon tekijään.
 • Huulten alkuturvotus voi kestää kauemmin kuin muiden alueiden turvotus, joskus turvotus kestää jopa viikon. Turvotuksen aikana huulet saattavat näyttää hieman epäsymmetrisiltä johtuen turvotuksesta. Tulos heti hoidon jälkeen ja seuraavina päivinä ei ole lopullinen. Lopputulos voidaan arvioida kahden viikon kuluttua täyteainehoidosta.
 • Vältä koskettelemasta hoidettua aluetta ensimmäisen kuuden tunnin aikana tulehdusriskin vuoksi.
 • Kuuden tunnin kuluttua voit pestä alueen hellävaraisesti vedellä ja tehdä kevyesti meikkiä huulten ympärille halutessasi. Voit syödä ja juoda normaalisti, mutta vältä kuumia ja kylmiä juomia/syötäviä. On myös hyvä välttää tupakointia ainakin kuuden tunnin ajan.
 • Älä altista käsiteltyä aluetta kuumuudelle (solarium, sauna, suora auringonpaiste) tai liialliselle kylmälle, ennen kuin turvotus ja punoitus ovat hävinneet.
 • Vältä alkoholin nauttimista 24 tuntia ja voimakasta liikuntaa noin viikon ajan. Nämä lisäävät aineenvaihduntaa ja turvotusta käsitellyllä alueella ja voivat heikentää täyteaineen pysyvyyttä. Vältä muutama päivä liiallista suolaa ja tulista ruokaa, koska suola kerää nesteitä ja turvotus lisääntyy.
 • Verenohennuslääkkeet (esim. Aspiriini, burana), Omaga-3 ja jotkut luonnon tuotteet voivat lisätä mustelmia tai verenvuotoa pistoskohdissa. Vältä näitä ennen ja jälkeen hoitoa. Jos haluat ottaa kipulääkkeen injektion jälkeen, voit käyttää parasetamolia.
 • Täyteaineen pysyvyys on aina yksilöllistä ja voi kestää muutamasta kuukaudesta yli vuoteen. Kestoon vaikuttavat hoidettu alue, käytetty täyteaine, ikä ja aineenvaihdunta. Muistathan että täyteaine ei ole pysyvä vaan ajan kanssa se poistuu aineenvaihdunnan mukana. Halutun lopputuloksen säilyttämiseksi se vaatii ylläpitoa.

Ehdot

Peruutukset
 • Peruutukset tulee tehdä 24 h ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jätetystä ajasta peritään 100 % palvelun hinnasta.
 • Mikäli asiakas myöhästyy yli 15 min palvelun alkamisesta, on tekijällä oikeus perua tai siirtää aika.
 • Mikäli asiakas ei tule paikalle ollenkaan tai peruu aikansa 5 h tai lyhemmän ajan sisällä, on tekijällä oikeus periä 100 % palvelun hinnasta.
 • Alle 24 h sairaustapauksissa asiakas sitoutuu varaamaan uuden ajan edellisen tilalle. Mikäli asiakas ei varaa uutta aikaa, on tekijällä oikeus laskuttaa asiakasta ylläolevien ehtojen mukaisesti.
 • Asiakkaan on huolehdittava ajoissa huolto- ja vahvistusajat. Mikäli näin ei tapahdu, on siitä mahdollisesti aiheutuvat seuraukset asiakkaan omalla vastuulla.
 • Peruutus tulee tehdä sähköpostitse tulleen tilausvahvistuksen peruutuslinkin kautta tai puhelimitse viestillä / soittamalla puh. 040 549 5846.
Maksutavat ja -ehdot

Maksutapa valitaan ajanvarauslomakkeella. Asiakas voi maksaa tilatessa tai paikan päällä. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortti tai lahjakortti.

Laskutus on erikseen sovittavissa myymälässä. Valittavana on Klarna lasku ja -osamaksu.

Olemme tehneet kemiallisen kuorinnan kasvojeni iholle aknearpien takia. Käytin 3 hoitokertaa. Ihon pinta ja sävy tasoittui hyvin. Suosittelen.

Janne

Otan kynsien kestolakkaukset, ripsien kestotaivutukset sekä kulmien värjäykset jatkuvana. Arvostan korkealle asiakaspalvelua sekä huoliteltua työn jälkeä. Kannattaa asioida!

Pirjo

Tutustuin kestopigmentointiin, kun ihon karvoitus lähti. Tilalle tehtiin luonnolliset kulmat ja silmien rajaukset. Olen erityisen tyytyväinen asiakaskohtaamisen tasoon.

Anonyymi

Käyn biorevitalisaatiossa, joka on harppauksia edellä perinteisistä kasvohoidoista. Hyaluronihappohoito elvyttää, kosteuttaa ja uudistaa kasvoja. Iho on tasaisen värinen, nuorekas ja kirkas!

Tiina

JT Estetic

Uusikatu 14
90100 OULU

Ota yhteyttä

info (at) jtestetic.fi
Soita 040 549 5846

Lähetä viesti

jtestetic.fi

2 + 5 =