Ota yhteyttä!

JT Estetic on Oulun keskustassa, samoissa tiloissa kuin EstetiikkaStudio. Tervetuloa!

Soita

040 549 5846

Lähetä sähköposti

info (at) jtestetic.fi

JT Estetic

Uusikatu 14, 90100 OULU

Ajanvaraukset

Varaa aika

Tilaa hoito lomakkeella. Valitse ensin palvelu, haluamasi aika ja täytä pyydetyt tiedot. Saat varauksesta tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tervetuloa kaunistumaan!

Mikäli ajanvarauslomake ei näy kunnolla, siirry ajanvaraukseen tästä.

Varausehdot (avaa + / sulje - )
  • Peruutukset tulee tehdä 24 h ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jätetystä ajasta peritään 100 % palvelun hinnasta.
  • Mikäli asiakas myöhästyy yli 15 min palvelun alkamisesta, on tekijällä oikeus perua tai siirtää aika.
  • Mikäli asiakas ei tule paikalle ollenkaan tai peruu aikansa 5 h tai lyhemmän ajan sisällä, on tekijällä oikeus periä 100 % palvelun hinnasta.
  • Alle 24 h sairaustapauksissa asiakas sitoutuu varaamaan uuden ajan edellisen tilalle. Mikäli asiakas ei varaa uutta aikaa, on tekijällä oikeus laskuttaa asiakasta ylläolevien ehtojen mukaisesti.
  • Asiakkaan on huolehdittava ajoissa huolto- ja vahvistusajat. Mikäli näin ei tapahdu, on siitä mahdollisesti aiheutuvat seuraukset asiakkaan omalla vastuulla.
  • Peruutus tulee tehdä sähköpostitse tulleen tilausvahvistuksen peruutuslinkin kautta tai puhelimitse viestillä / soittamalla puh. 040 549 5846.
Maksuvälineet ja -ehdot (avaa + / sulje - )

Maksutapa valitaan ajanvarauslomakkeella. Asiakas voi maksaa tilatessa tai paikan päällä. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortti.

Laskutus on erikseen sovittavissa myymälässä. Valittavana on Klarna lasku ja -osamaksu.

Osta lahjakortti

Tilaa lahjakortti lomakkeella. Täytä pyydetyt tiedot. Saat lahjakorttikoodin tilausvahvistuksessa sähköpostiin, jonka voit antaa lahjan saajalle. Kiitos lahjakortilla muistamisesta!

Mikäli lahjakortin ostolomake ei näy kunnolla, siirry lomakesivulle tästä.

Kauneudeksi!

JT Estetic on oululainen kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon erikoistunut salonki. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä esteettisiä kasvojen ihon, ripsien ja kulmien sekä kynsienhoitoja. Palveluntuottaja on kauneuden ja terveydenhoidon ammattilainen. Asiakkaitamme ovat naiset ja miehet kaikkialta Suomesta.

JT Estetic

Uusikatu 14
90100 OULU

Ota yhteyttä

info (at) jtestetic.fi
Soita 040 549 5846

Lähetä viesti

jtestetic.fi

15 + 6 =