Tietosuoja

JT Estetic
jtestetic.fi

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

JT Esteticin asiakasrekisterin tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

JT Estetic
(PT Gym Oy
Y-tunnus: 0822784-0)
Vanhatullinkatu 7
90100 OULU

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

info(at)jtestetic.fi

3. Rekisterin nimi ja rekisteröidyt

JT Esteticin asiakasrekisteri.

Käsittelemme rekisterissä asiakkaiden sekä potentiaalisten asiakkaiden ja heidän edustajien henkilötietoja.

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään, kun  asiakkuus luodaan, jotta palveluita voidaan käyttää. Lisäksi tehtävissä, jolloin jäseneen otetaan yhteyttä tai hänen tietojaan ylläpidetään tai päivitetään, voidaan käsitellä henkilötietoja.

Emme luovuta henkilötietoja ulkopuolisille. Henkilötiedot sisältävät vain ne tiedot, jotka henkilö itsestään antaa. Kerättäviä henkilötietoja käytetään JT Esteticin palvelujen ylläpitoon sekä asiakassuhteiden hoitoon ja näissä asioissa mahdollisiin yhteydenottoIhin.

5. Rekisterin tietosisältö

Keräämme seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite,  syntymäaika, käyntihistoria sekä henkilön laskutustiedot.

6. Rekisterin tietolähteet

Asiakastietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen. Keräämme tietoja, kun sopimus tehdään. Annat tietosi, kun rekisteröidyt tai kun käytät JT Esteticin palveluja. Keräämme henkilötiedot sinulta itseltäsi.

7. Tietojen luovutus

Henkilötiedot luovutetaan laskutusta, perintää sekä henkilötietojen tarkistusta varten asiakashallintasovelluksessa. Näissä palvelevat Timma, Klarna ja RopoCapital Oy.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Voimme käyttää henkilötietojesi käsittelyssä palveluntarjoajia, joilla voi olla pääsy henkilötietoihisi EU-/ETA-alueen ulkopuolelta. Huolehdimme siirtojen asianmukaisesta ja lainmukaisesta toteuttamisesta henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

9. Rekisterin suojaus ja henkilötietojen säilytysaika

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Sähköinen rekisteri on talletettu palomuurien, salasanojen ja muilla teknisillä keinoilla suojattuun tietokantaan, johon on pääsy JT Esteticin valtuuttamilla henkilöillä. Säilytämme paperiset asiakirjat lukitussa tilassa, lukituissa kaapeissa.

Hävitämme vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot asiaankuuluvalla tavalla. Säilytämme henkilötietoja vain tarpeellisen ajan niin, että  tietosuojaselosteen henkilötietojen käsittelytehtävät toteutuvat. Tietoja voidaan joutua säilyttämään pidempään silloin, kun se johtuu kirjanpitolaista tai jonkun muun soveltuvan lain velvoitteista.

10. Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus, milloin tahansa, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinoinnissa. Jokaisessa JT Esteticin lähettämässä suorasähköpostissa on lainmukainen linkki, josta voit lopettaa suorasähköpostitukset jatkossa.

Lisäksi sinulla on oikeus, soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti,:

• saada tieto henkilötietojesi käsittelystä,
• päästä tietoihisi ja tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot,
• vaatia epätarkan tai virheellisen henkilötiedon oikaisua taikka tietojen täydentämistä,
• vaatia tietojesi poistamista,
• peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä siltä osin, kun se perustuu antamaasi suostumukseen,
• kieltää henkilötietojesi käsittely henkilökohtaiseen, erityiseen tilanteeseen liittyvällä perusteella, siltä osin kuin henkilötietojesi käsittelyperusteena on oikeutettu etumme,
• saada henkilötietosi koneluettavassa muodossa ja siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle edellyttäen, että olet itse toimittanut kyseiset henkilötiedot kuntosalille. Käsittelemme näitä henkilötietoja sopimuksen tai suostumuksen perusteella ja käsittely suoritetaan automaattisesti, ja
• vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Voimme pyytää tarkentamaan pyyntöä, ja varmentamaan henkilöllisyys ennen pyynnön käsittelyä. Voimme kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta sovellettavan lain/säädösten perusteilla.

Voit aina myös valittaa asianomaiselle valvontaviranomaiselle taikka sen EU:n jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa asuinpaikkasi tai työpaikkasi sijaitsee, mikäli katsot, että emme olisi käsitelleet henkilötietojasi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Lähetä oikeuksiasi koskevat pyynnöt kirjallisena tai sähköpostitse seuraavilla yhteystiedoilla:

JT Estetic
Tarkastus/-muu henkilötietoihin kohdistuva pyyntö / Janica Timonen
PT Gym Oy
Uusikatu 59
90120 OULU
info(at)jtestetic.fi

JT Estetic vastaa pyyntöihin 1 kuukauden sisällä niiden esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä siihen, että vastaamisaikaa tulee pidentää.

11. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.

 

Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilauksesi toimitus

Toimitamme verkkotilaukset edullisimmalla mahdollisella tavalla, pääasiassa sähköisesti. Jos haluat tilauksesi toimitettavaksi johonkin muuhun kuin lähimpään toimipisteeseesi, ilmoita siitä meille tilausta tehdessäsi.

Toimituskulut laskutetaan todellisten kulujen mukaisina. Pyrimme laittamaan tilauksesi matkaan viipymättä, kun suoritus näkyy, kuitenkin 1-3 arkipäivän kuluessa. Viivytyksistä ilmoitamme erikseen.

Maksaminen

Kaikki JT Esteticin jtestetic.fi -nettisivuilla esillä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron ellei toisin mainita.

Tilaukset ennakkolaskutetaan ennen lähetystä. Lähetämme ennakkolaskun sähköisesti. Myymlässä käteis-, kortti- tai lahjakorttimaksu, laskutus on erikseen sovittavissa myymälässä: valittavana on Klarna lasku ja -osamaksu. Verkkokaupan maksuehto heti.

Ylivoimainen este (Force majeure)

JT Estetic ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten tuotteen loppumisesta, tavarantoimittajan vaikeuksista, sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta JennicaBeautyn toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

Peruminen

Varausehdot
  • Peruutukset tulee tehdä 24 h ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jätetystä ajasta peritään 50 % palvelun hinnasta.
  • Mikäli asiakas myöhästyy yli 15 min palvelun alkamisesta, on tekijällä oikeus perua tai siirtää aika.
  • Mikäli asiakas ei tule paikalle ollenkaan tai peruu aikansa 5 h tai lyhemmän ajan sisällä, on tekijällä oikeus periä 50 % palvelun hinnasta.
  • Alle 24 h sairaustapauksissa asiakas sitoutuu varaamaan uuden ajan edellisen tilalle. Mikäli asiakas ei varaa uutta aikaa, on tekijällä oikeus laskuttaa asiakasta ylläolevien ehtojen mukaisesti.
  • Asiakkaan on huolehdittava ajoissa huolto- ja vahvistusajat. Mikäli näin ei tapahdu, on siitä mahdollisesti aiheutuvat seuraukset asiakkaan omalla vastuulla.
  • Peruutus tulee tehdä sähköpostitse tulleen tilausvahvistuksen peruutuslinkin kautta tai puhelimitse  viestillä / soittamalla puh. 040 549 5846.
Laskutus
  • OVT 003708227840
  • Y-tunnus: 0822784-0
  • Verkkolaskuoperaattori: Danske Bank Oyj
  • Operaattorinvälittäjätunnus: DABAFIHH
  • Sähköpostilaskuosoite:
    info (at) jtestetic.fi
  • Paperiset laskut:
    JT Estetic, Laskut
    Hintantie 29 C 3, 90500 OULU

Evästeet

Käytämme evästeitä. Vierailemalla sivustolla hyväksyt sen. Verkkosivusto käyttää Googlen analyysityökaluja ja fontteja. Kun vierailet sivustolla, hyväksyt asian.

Voit estää evästeiden tallentamisen laitteellesi, rajoittaa evästeiden käyttöä tai poistaa evästeet selaimesi asetuksista. On hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

JT Estetic Oulu liikemerkki

Kauneudeksi!

JT Estetic on oululainen kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon erikoistunut salonki. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä esteettisiä kasvojen ihon, ripsien ja kulmien sekä kynsienhoitoja. Palveluntuottaja on kauneuden ja terveydenhoidon ammattilainen. Asiakkaitamme ovat naiset ja miehet kaikkialta Suomesta.

JT Estetic

Vanhantullinkatu 7
90100 OULU

Ota yhteyttä

info (at) jtestetic.fi
Soita 040 549 5846

Lähetä viesti

jtestetic.fi